Sjöstaden Fasad

Säljpremiär! I mars släpps de första 19 lägenheterna

När Sjöstaden står klar 2019 kommer Alingsås vara berikad med 95 nya bostäder med vidsträckt utsikt över den vackra sjön Gerdsken. I mars inleder vi den första säljetappen och släpper 19 unika lägenheter till försäljning.

Säljpremiären sker under ett kvällsevent den 14 mars. På plats får du veta allt du önskar om projektet och kan även anmäla ditt intresse för en specifik lägenhet. Skriv upp datumet i almanackan. För att få mer information om plats och tid för eventet och annat som rör Sjöstaden fyller du i dina uppgifter i vår intresseanmälan här.

Snart går vi ut med ny, spännande information om lägenheternas utformning, planlösningar och mycket mer. Vill du veta mer redan nu är du välkommen att kontakta Fastighetsbyrån i Alingsås. Hitta kontaktuppgifter här.

Klartecken för att utveckla Sjöstadens strandlinje 
En annan glädjande nyhet är att Mark- och miljödomstolen nu beviljat tillstånd att utföra utfyllnad i strandkanten av sjön Gerdsken. För att få lov att förändra strandkantens utformning har Sjöstaden ansökt om så kallad vattenverksamhet i Gerdsken, vilket är förutsättning för att kunna bygga bostäderna i Sjöstaden och samtidigt skapa en vackert utformad och mer tillgänglig strandpromenad.

Överklagandet av detaljplanen som du kunde läsa om i förra nyhetsbrevet, är besvarad av oss på Sjöstaden och ett yttrande till Mark- och miljödomstolen är inskickat. Idag finns inget som tyder på att den inlämnade överklagan kommer att försena byggstarten, varför säljstarten inte heller påverkas. Så snart vi vet mer i frågan, går vi ut med kompletterande information.

Share your thoughts